jurywagen.com

Verhuur

Materiaal.
Wij verhuren ons materiaal aan derde om de kosten te kunnen dekken.
Personenvervoer voor clubs en donateurs worden regelmatig gedaan om b.v. te gaan fietsen in het buitenland.
Onze sportstichting wordt  in binnen en buitenland gevraagd voor allerlei, evenementen zoals; Wielerrondes, Paardensport, loopwedstrijden, marathons, natuurijswedstrijden, skeeler en schaatsmarathons, cyclecross, ATB wedstrijden, criteriums, omlopen, triatlons, hippische evenementen, beachbikking, veekeuringen, markten, ballonfeesten, meerdaags evenementen, enz.
Wij ondersteunen met de opbrengst o.a. nieuwe organisatie's en goede doelen door middel van prijsverlaging en/of sponsoring.

 

Een korte omschrijving van de grote jurywagen.
Een 12 meter lange en 3,6 meter hoge touringcar van 13 ton, met over de hele lengte een imperiaal, uitgerust met de modernste apparatuur en 24 zitplaatsen. Voldoende ruimte voor de juryleden en genodigde. Een 40 cm brede vensterbank, twee grote openslaande ramen aan de rechtervoorzijde van de jury-vip-geluidswagen. Ieder juryraam kan apart geopend worden.
Een keuken met ijskast, gascomfort, magnetron, senseo koffie machine en waterkoker zijn aanwezig. Radio, Mp3, Cd of cassette speler zorgen voor een goede stemming.
Vele 220 volt aansluitingen en 12volt spots boven het werk zorgen voor licht en spanning op de werkplek, ook sfeerverlichting is niet vergeten. Opmerkelijk is dat wij (zelfs rijdend) het interne kunnen voorzien van 220 volt van 2,5kw, dit is handig bij stroom storing.

Aan de bus kan ter hoogte van de finishlijn een stalen mast voor een spandoek (binnen een handomdraai) gemonteerd worden.
Er zijn 20 zitplaatsen met 5 tafels voor genodigde aanwezig. Middels 4 monitoren en een flatscreem  kan er T.v. of DvD. gekeken worden. Aan de buitenzijde kan men op een beeldscherm (bij gebruik van tijwaarneming) de deelnemers met naam zien langs komen.

De Kleine Jurywagen

Eindelijk hier is hij dan, de kleine jurywagen met grote capaciteit voor beknopte opstelruimte. De wagen is 420 x 200 x 290 hoog, de jury zit op een vloer die 90cm hoog is zodat er een goed overzicht is op de deelnemers. Een brede vensterbank van 40 cm over de hele lengte met aan de kop kant een werkblad van 50 cm, is geschikt voor 6 personen. Vele stroomaansluitingen en voldoende verlichting geeft veel gemak. De wagen is uit te rusten met alles wat een (sport) evenement nodig heeft. De indeling is naar eigen wensen te veranderen. Een perfecte geluidsinstallatie met actief geluid van RCF 310 watt per box, 50 watt hoornspeakers, twee draadloze microfoons, 9mm startpistool, bel, ronde bord en podiumblok. Deuren kunnen zowel aan de achterzijde als zijkant geopend worden.

Erepodiumwagen / presentatiewagen.
Onze erepodiumwagen met verlichting is voor vele doeleinden ontwikkeld en is werkelijk fantastisch om winnaars te huldigen.
Er is een podiumblok voor huldiging aanwezig.
Deze aanhangwagen heeft een vloeroppervlakte van ruim12m2 en heeft heel veel oppervlakte voor uw sponsor materiaal. d.w.z. 4.3 x 2.85 meter. De achterwand is 4.20 x 2.00 meter. Bij deze wagen wordt het dak vanuit de zijkant omhoog gelift waardoor er een sta hoogte bij het podiumblok van 3m ontstaat, aan de hoeken zijn twee lampen van 500 watt, 4 spots en een tl. aangebracht om de winnaars letterlijk in het zonnetje te zetten. Er zijn drie trapjes aanwezig. Er kunnen twee deuren aan de achter en de zijkanten gebruikt worden, ook hieraan kunnen trapjes verbonden worden. Deze podiumwagen kan voor vele doeleinden ingezet worden zoals, deelnemerspresentatie, starten van proloog, inzet bij kleine buitensport evenementen, kassa wagen, inschrijvingen, enz.

         

De tijdrit of proloog schans is een afrit in golfvorm waar fietsers glooiend vanuit de podiumwagen kunnen starten om snelheid aan hun wielrenwedstrijden te geven. Deze afrit is 85 cm hoog, 87cm breed en 380cm lang, heeft een ruwe oppervlakte om de renners de fiets goede grip te geven. De afrit kan op verschillende manieren aan de podiumwagen gemonteerd worden. Er kan een tijdwaarneminglus bij vertrek en aankomst gebruikt worden zodat dat de wielrenners elkaar niet hinderen en een uitslag te krijgen van 1/000e van een seconde nauwkeurig!

 

 

 

Voor de jury
Het is heel prettig werken met voldoende ruimte voor zes tot acht juryleden, volop 220volt aansluitingen, goede verlichting en een 40 cm brede vensterbank, met de koffie in handbereik.
Er kan gebruik gemaakt worden van een 9mm startrevolver, rondebord, bel, luchthoorn, kopieermachine, printer (desktop), en jurymicrofoon, ruime werktafels en een erepodium blok. Tevens zijn er vele extra voorzieningen gemaakt om apparatuur en p,c’s op aan te sluiten. Door de hoge zit is er een goed overzicht.


Voor de speaker(s)
 zijn er 3 draadloze en 3 draadmicrofoons 2 met headset.
Bij gebruikmaking bij tijdwaarneming kan er een beeldscherm aan de buitenkant van de jurywagen gehangen worden zodat de speaker de doorkomsten kan opnoemen.

Voor sponsors of genodigden

Het achterste gedeelte van de bus hebben wij gereserveerd voor sponsors en genodigde.
Deze ruimte is ingericht met 20 busstoelen en tafels waardoor er op een riante wijze een hapje en een drankje aangeboden kan worden. De ramen in dit gedeelte zijn zo geblindeerd dat men wel naar buiten maar niet naar binnen kan kijken. Bij donker weer brand er een gezellige sfeerverlichting in de bus. Er kan televisie of DvD gekeken worden op vier beeldschermen verspreid in de wagen.

Tijdwaarneming of/en fotofinish.

Onze stichting beschikt over twee Mylaps tijdwaarneming systemen
Hiermee kunnen we de jury en organisaties de mogelijkheid bieden om een perfecte uitslag tot op 1/000ste van een seconde nauwkeurig te garanderen. Er kunnen verschillende categorieën starten en iedereen kan zijn race uitrijden zonder er vooraf uitgehaald te worden. Een ronde meer of minder wordt direct afgelezen, ook kan er achteraf gezien worden wie in ronde x een premie heeft verdiend. De uitslagen kunnen direct op papier en/of internet te zetten. De deelnemers kunnen thuis nog even nagenieten van hun prestatie! deze tijdregistratie is ideaal voor wielerwedstrijden, cyclecross, ATB race, marathonschaatsen, triatlon, loopsport en skeelerwedstrijden. Ook is er fotofinish apparatuur aanwezig met een digitale camera en groot afspeelscherm.


Geluidsvoorziening
Wij hebben de modernste geluid voorziening voor de omroepinstallatie, dit met actief geluid aan de wagen. Met acht actieve RCF boxen van 500 en 315 watt, daarbij 24 stuks 100volt hoorns + nog eens 4X 100 volt 8 Ohm boxen. Onze geluid met bekabeling wordt tot max.2000meter uitgelegd. Twee RCF boxen worden boven op de jurybus geplaatst zodat het publiek en het deelnemersveld in de finishstraat van deze geweldige geluidskwaliteit kan genieten. Verder kunnen wij nog eens 2 RCF 315watt actief extra geluid uitleggen tot 200meter. We bezitten vier draadloze microfoons, drie draad microfoons en twee handsfree set + een microfoon voor de jury voorzitter op de vensterbank.
Een aantal 100volt versterkers zorgen voor de hoorn speakers. Twee mixers kunnen stem en/of muiziek mengen. De dubbele CD en/of cassettedeck, MP3speler verzorgen de muziekweergave. Ook beschikken wij over drie portofoons en er kan verslag gedaan worden op grote afstand via de mobiele telefoon.

Geluidsvoorziening op voorrij of volgwagen
De voorrijwagen of bezemwagen kan voorzien worden van een mobiele geluidsinstallatie installatie op 12 volt, met microfoon en sirene. Vier hoornspeakers zorgen er voor dat publiek of deelnemers geïnformeerd wordt.

Bij stroomstoring
De jurywagen kan volledig onafhankelijk zichzelf van stroom voorzien middels een omvormer van 2500 watt, met een piekvermogen van 5000watt. Daarnaast kunnen er twee aggregaten van ieder 2,2,kw ingezet worden.

Pssst!
voor het hoognodige Is er in de bus een toilet aanwezig!

Goed te weten is
Om met mensen te werken die door heel veel ervaring weten hoe een (sport) evenement in elkaar steekt.
Het gebeurt vaak dat onze mensen zaken op lossen die uw organisatie door de drukte is vergeten.
Uw evenement wordt door onze sportliefhebbers met kennis van zaken geluidstechnisch ondersteund!


Sportreizen met de "SPNH" touringcar
 

Met onze ruime touringcar en Tempo 100Km naar uw fiets of schaats vakantie!
Bijvoorbeeld de Alpen, Dolomieten, ski of schaats bestemming. 
Er kunnen In de bus  +/- 25 race fietsen en 30 personen mee.
Met de aanhanger kunnen er 
40 fietsen en personen mee. 

Onze VIP bus kent het gemak van 5 tafels, 12 slaapstoelen, complete keuken, 220 volt aansluitingen ijskast, koffie thee, toilet, grote beeldschermen geeft u een comfortabele manier van reizen.  
Ook kunnen wij brood en beleg, frisdranken, wijn en bier verzorgen.
Heeft u zelf een reis georganiseerd en zoekt u vervoer, of wilt u deze compleet door ons laten verzorgen?
Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte.

 

P.s. Deze wagen kan bij uitzondering ook als jurywagen met geluid worden ingezet

Na praatje.

U huurt ons altijd incl. Chauffeur welke ook de verantwoording heeft over de gehele opbouw, opstelling en bediening van het geluid. 
Wij zijn een sportstichting die geheel met vrijwillige (sporters) werkt.
Hierdoor ondersteunen wij (sport)evenementen op een zeer professionele manier tegen sportieve prijzen.


Tot ziens op uw evenement

Klik hier om contact met ons op te nemen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Inhoud syndiceren

Actueel weer

Amsterdam

Onbewolkt
  • Onbewolkt
  • Temperatuur: 18 °C
  • Wind: ZW, 25.9 km/h
  • Luchtdruk: 1019 hPa
  • Rel. vochtigheid: 77 %
  • Zonsopgang: 08:05 +0200
  • Zonsondergang: 18:47 +0200
Weerrapport van:
ma, 10/16/2017 - 23:55