jurywagen.com

Activiteiten

Activiteiten

Onze stichting Skeeler Promotie Noord Holland.

Promoot sport die middels spierkracht voortbeweging krijgt. Met als hoofd doel de skeeler, schaats verder fiets en ATB sport. Dit wordt mogelijk gemaakt door ondersteuning van onze sponsors, donateurs en vele vrijwilligers. Deze helpen ons met jureren, speakeren, bediening van tijdwaarneming en geluidsweergave. Ook het opbouwen van de geluidsinstallatie, onderhoud en verbouw van de bus en ook de administratie nemen zij voor haar rekening. Als mogelijk proberen wij om de gehandiekapte medemens een kans te geven door hun vrijwillige inzet dicht bij de sport betrekken.

Uitstapjes met donateurs.
Wij kunnen met de bus op een riante manier met 24 personen reizen! De verstelbare stoelen zijn voorzien van tafels waarop gegeten, gelezen, gekaart of gewerkt kan worden. Bij de meeste tafels is er 220volt stroomvoorziening aanwezig voor b.v. een laptop.
Er is goed lees en/of sfeerlicht tijdens de reis. Zo is eerder beschreven dat we in de bus een keuken hebben waar we kunnen koken, koffie/thee zetten, een koelkast met friesvak voor gekoeld drankjes of levensmiddelen. We zijn in bezit van ruim 100 liter stromend water, ook is er een toilet aan boord. Er kan T.v of films bekeken worden op 4 schermen, zelfs een karaoke show kan gehouden worden.

Wij maken met onze stichting donateurs diverse clubs uitstapjes of een weekje naar het buitenland om te sporten zoals fietsen en skeeleren. Alleen donateurs en medewerkers (jury) kunnen tegen kostprijs met de bus reizen.

  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Inhoud syndiceren

Actueel weer

Amsterdam

Onbewolkt
  • Onbewolkt
  • Temperatuur: 18 °C
  • Wind: ZW, 25.9 km/h
  • Luchtdruk: 1019 hPa
  • Rel. vochtigheid: 77 %
  • Zonsopgang: 08:05 +0200
  • Zonsondergang: 18:47 +0200
Weerrapport van:
ma, 10/16/2017 - 23:55